2019

2019 METŲ LIETUVOS PLAUKIMOSU PELEKAIS JAUNUČIŲ PIRMENYBIŲ REZULTATAI


2019 metų tarptautinių „GINTARO TAURĖS“ plaukimo su pelekais varžybų rezultatai


KVIETIMAS

VISAGINO POVANDENINIO PLAUKIMO KLUBAS “AKVANAUTAS” KVIEČIA VISUS KLUBO NARIUS Į VISUOTINĮ SUSIRINKIMĄ!

Susirinkimo data - 2019 metų spalio 9 d.
Susirinkimo laikas - 17 val. 30 min.
Susirinkimo vieta - Jaunystės g. 21, Visaginas.
Susirinkimo darbotvarkė:
1. VPPK „Akvanauatas“ prezidento Valerijaus Morozovo atsistatydinimas iš klubo prezidento posto.
2. VPPK „Akvanautas“ naujo prezidento rinkimai.
3. Kiti klausimai.

Klubo viceprezidentė Ina Mikita


16th Finswimming World Junior Championship July 28 to August 4 2019 - Sharm El Sheikh, Egypt


27th CMAS Finswimming European Senior Championships 25th Jun - 2nd Jul 2019, Ioannina - GRE


15 июня воспитанники клуба „Akvanautas“ вместе с родителями закончили сезон походом на байдарках по реке Бука Аукштайтийского национального парка Игналинского района.

Путешествие оказалось незабываемым – великолепная, завораживающая природа, живописный пейзаж, национальный колорит местности, проба своих сил и преодоление собственных трудностей… Но, как оказалось, все можно преодолеть и все можно перетерпеть!!! Все вместе финишировали и отметили окончание похода поеданием огромного арбуза, который ребятам был подарен организаторами похода Антоном и Анастасией Евтюховыми.


LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS VASAROS MOKINIŲ PIRMENYBĖS

8-9 июня в бассейне Дворца молодежи и школьников в Вильнюсе прошло первенство Литвы по плаванию в ластах.

Выступление висагинца Сергея Фещукова было очень успешным – серебро на дистанциях 50 метров в моноласте, 50 метров в би-ластах, 100 метров в моноласте и 200 метров в би-ластах и прекрасные личные результаты!

Впервые участвовали в соревнованиях и показали отличные секунды Бригита Грамунтайте, Гавриил Левицкий, Арий Полищук и Арингас Плескис.

Результаты соревнований


2019 metų Baltijos šalių Taurės varžybų rezultatai


2019 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS ČEMPIONATO REZULTATAI


2019 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS JAUNIMO ČEMPIONATO REZULTATAI


2019 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS JAUNIŲ PIRMENYBIŲ REZULTATAI


2019 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS ŽIEMOS ČEMPIONATO REZULTATAI


Kvietimas dalyvauti programoje “Noriu išmokti plaukti”

Visagino povandeninio plaukimo klubas „Akvanautas“ kviečia visus norinčius vaikus ir jaunimą dalyvauti NVŠ programoje „Noriu išmokti plaukti”.

Programos anotacija:
Plaukimo treniruotės yra labai naudingos lavinti kūną ir palaikyti gerą sveikatą. Plaukimas stiprina pagrindines raumenų grupes, širdį, kraujagisles, imuninę sistemą ir teigiamai veikia bendrai vaikų savijautai. Vaikai bus mokomi įveikti vandens baimę, taisyklingai kvėpuoti vandenyje ir plaukti klasikiniais plaukimo būdais, plaukti su plukmenimis ir vamzdelių, nardyti. Šie įgūdžiai leis saugiai jaustis prie ežero ar jūros, o nelaimės atveju - netgi būti pasiruošusiam padėti kitiems. Užtikrintai jaučiantis vandenyje, vaikai galės išbandyti savo jėgas įvairiose rungtyse su treniruočių draugais.

Programos tikslas:
Šuolaikiniai vaikai silpnai motivuoti sistemingai ir kryptingai lankyti būrelius. Mūsų mieste yra didelė paslaugų pasiūla, bet būreliuose, ypač sporto, reikalaujama siekti sportinio rezultato. Bet vaikams to nereikia, jiems paprastai norisi kažko įdomaus, patrauklaus. Plaukimas, plaukimas su plaukmenimis ir yra įdomi ir patraukli veikla. Be to, Visagino miestas randasi šalia ežero pakrantės ir mokėjimas plaukti yra gyvybiškai svarbus įgudis visiem miesto gyventojams ir ypač vaikams.

Programos uždaviniai:
- Susipanžindinti vaikus ir paauglius su plaukimo būdų pagrindais ir išmokynti plauktų be sustojimų iki 50 metrų;

- Susipažindinti su plaukimo su plaukmenimis pagrindais ( kvėpavimas per vamzdelį, kūno judėsiai su plaukmenimis), kad kiekvienas vaikas gebėtu nuplaikti iki 100 metrų.

Programos trukmė:
Praktiniai užsiėmimai vyks nuo 2019 metų vasario iki gruodžio pabaigos 2-3 valandas per savaitę 8-10 val. per mėnesį.

Programa skirta mergaitėms ir berniukams, vaikams ir paauglaims nuo 6 iki 18 metų. Numatyta surinkti 2 vaikų grupės iki 10 žmonių.

Kviečiame kuo greičiau visus norinčius vaikus ir ju tėvus registruotis ir dalyvauti Visagino povandeninio plaukimo klubo „Akvanautas“ programoje „Noriu išmokti plaukti“!