2017

ATVIRŲ 2017 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS JAUNUČIŲ PIRMENYBIŲ REZULTATAI


ATVYRŲ 2017 METŲ LIETUVOS TAURĖS PLAUKIMO SU PELEKAIS VARŽYBŲ REZULTATAI


XV Finswimming World Junior Championship 02 - 07 August - 2017 - Tomsk (RUS)


CMAS Finswimming European Championship 02 - 09 July - 2017 - Wroclaw (POL)


10-11 июня в г. Клайпеда в бассейне спортивного центра „Gintaras“ прошли соревнования школьников Литвы по плаванию в ластах. Соревнования заключали длинный спортивный сезон.

В соревнованиях приняла участие и представители Висагинского клуба плавания в ластах „Akvanautas“ Вячеслав Кудрявцев и Сергей Фещуков. На отдельных дистанциях С.Фещуков, показав высокие результаты, завоевал серебряную и бронзовые медали. В.Кудрявцев, будучи самым молодым участником таких представительных соревнований, дважды смог завоевать бронзовую медаль на отдельных дистанциях. В общем зачете в своей возрастной группе С.Фещуков занял второе место.

Результаты соревнований


2017 metų Baltijos šaliu mini Taurės varžybų rezultatai












2017 metų Lietuvos plaukimo su pelekais čempionato rezultatai










2017 metų Baltijos šalių Taurės varžybų rezultatai


2017 metų Lietuvos plaukimo su pelekais jaunimo čmpionato rezultatai


2017 metų Lietuvos plaukimo su pelekais jaunių pirmenybių rezultatai


Klubas “Akvanautas” kviečia dalyvauti NVŠ programoje “Noriu išmokti plaukti”

Visagino povandeninio plaukimo klubas „Akvanautas“ kviečia visus norinčius vaikus ir jaunimą dalyvauti NVŠ programoje „Noriu išmokti plaukti“, kuria paraše ir pateike Visagino m. savivaldybės švietimo, kultūros ir sporto skyriaus administracijai neformaliojo vaikų švietimo finansavimui.

Programos anotacija:
Plaukimo treniruotės yra labai naudingos lavinti kūną ir palaikyti gerą sveikatą. Plaukimas stiprina pagrindines raumenų grupes, širdį, kraujagisles, imuninę sistemą ir teigiamai veikia bendrai vaikų savijautai. Vaikai bus mokomi įveikti vandens baimę, taisyklingai kvėpuoti vandenyje ir plaukti klasikiniais plaukimo būdais, plaukti su plukmenimis ir vamzdelių, nardyti. Šie įgūdžiai leis saugiai jaustis prie ežero ar jūros, o nelaimės atveju - netgi būti pasiruošusiam padėti kitiems. Užtikrintai jaučiantis vandenyje, vaikai galės išbandyti savo jėgas įvairiose rungtyse su treniruočių draugais.

Programos tikslas:
Šuolaikiniai vaikai silpnai motivuoti sistemingai ir kryptingai lankyti būrelius. Mūsų mieste yra didelė paslaugų pasiūla, bet būreliuose, ypač sporto, reikalaujama siekti sportinio rezultato. Bet vaikams to nereikia, jiems paprastai norisi kažko įdomaus, patrauklaus. Plaukimas, plaukimas su plaukmenimis ir yra įdomi ir patraukli veikla. Be to, Visagino miestas randasi šalia ežero pakrantės ir mokėjimas plaukti yra gyvybiškai svarbus įgudis visiem miesto gyventojams ir ypač vaikams.

Programos uždaviniai:
- Susipanžindinti vaikus ir paauglius su plaukimo būdų pagrindais ir išmokynti plauktų be sustojimų iki 50 metrų; - Susipažindinti su plaukimo su plaukmenimis pagrindais ( kvėpavimas per vamzdelį, kūno judėsiai su plaukmenimis) ir išmoks plaikti iki 100 metrų.

Programos trukmė:
Praktiniai užsiėmimai vyks nuo2017 metų kovo mėn iki gruodžio mėn. pabaigos 2-3 valandas per savaitę, 10-12 valandų per mėnesį.

Programa skyrta mergaitėms ir berniukams, vaikams ir paauglaims nuo 6 iki 17 metų. Numatyta surinkti 2 vaikų grupės iki 10-11 žmonių.

Kviečiame kuo greičiau visus norinčius vaikus ir ju tėvus registruotis ir dalyvauti Visagino povandeninio plaukimo klubo „Akvanautas“ programoje „Noriu išmokti plaukti“!

Papildoma informacija teikiama mob.tel.: +370-686-98017 ( Ina Mikita, klubo trenerė ).


2017 METŲ LIETUVOS PLAUKIMO SU PELEKAIS ŽIEMOS ČEMPIONATAS


2017 m. ATVIRŲ VILNIAUS MIESTO PLAUKIMO SU PELEKAIS ŽIEMOS ČEMPIONATAS